Assassin’s Creed Rogue

Assassin

Kushtet minimale të PC:

Sistemi operacional: Windows 7 64bit

Proçesori: Core 2 Quad @2.4 Ghz

Memorja(Ram): 2 GB

Memorja Hard Drive: 7.72 GB për shkarkim

Karta Grafike : 1 GB

Përshkrimi lojës.
Assassin’s Creed Rogue është vazhdimi i serive mjaft të famshme të Ubisoft. Fillimisht doli në Nëntor për Ps3 dhe Xbox 360 tani vjen edhe për PC. Loja bazohet më së shumti në betejat detare që filluan të eksperimentoheshin tek Assassin’s Creed III dhe IV. Mesa duket ato patën shumë sukses dhe ja tek vjen Rogue, një histori piratësh e shekujve të XVII nëpër ishujt tropikal në beteja te përgjakshme detare dhe tokësore.

Shkarko lojën për PC këtu

Shkarko lojën për Ps3 këtu

Shkarko lojën për Xbox 360 këtu

Zombie Army Trilogy

Zombie Cover

Kushtet minimale të PC:

Sistemi operacional: Windows Vista 32bit

Proçesori: Core 2 Duo @3.00 Ghz

Memorja(Ram): 2 GB

Memorja Hard Drive: 8.17 GB për shkarkim

Karta Grafike : 1 GB

Përshkrimi lojës.
Zombie Army Trilogy është një lojë e nxjerrë në treg në Mars të 2015 për PC, Ps4 dhe Xbox One. Loja bazohet në dy episodet e mëparshme të cilat ishin DLC për Sniper Elite V2 por kësaj rradhe i është shtuar dhe episodi i tretë. Përgjithsisht loja bazohet në Sniper dhe taktika të ndryshme për të vrarë nazistët zombie. Për këdo që i ka provuar lojrat e para dihet qe duhet ta luajë patjeter.

Shkarko lojën për PC këtu

Dragon Ball XenoVerse

dragon_ball_pc

Kushtet minimale të PC:

Sistemi operacional: Windows Vista 32bit

Proçesori: Core 2 Duo @2.33 Ghz

Memorja(Ram): 2 GB

Memorja Hard Drive: 6.7 GB për shkarkim

Karta Grafike : 512 MB

Përshkrimi lojës.
Dragon Ball XenoVerse është vazhdimi i disa prej lojrave që ka nxjerrë më parë Bandai Namco po kësaj rradhe edhe për PC duke parë kërkesat e shumta. Loja bazohet tek filmi vizatimor shumë i famshëm me në qendër Gokun dhe miqtë e tij. Loja bazohet më shumë në luftime dhe priten të dalin 3 DLC të tjera në vazhdim. Loja ka dal dhe për Ps3 dhe Xbox 360 si dhe për gjeneratën e re Ps4 dhe Xbox One.

Shkarko lojën për PC këtu

Shkarko lojën për Ps3 këtu

Shkarko lojën për Xbox 360 këtu

Resident Evil Revelations 2 – Episode 1 & Episode 2

cover resident evil

Kushtet minimale të PC:

Sistemi operacional: Windows 7 32bit

Proçesori: Core 2 Duo @2.66 Ghz

Memorja(Ram): 2 GB

Memorja Hard Drive: 6.7 GB për shkarkim

Karta Grafike : 1 GB

Përshkrimi lojës.
Rikthehet përsëri loja horror Resident Evil. Rradha ështe Revelations 2 ku episodi i parë hidhet ne treg me 25 Shkurt 2015. Rikthehet një nga personazhet më të dashura të serisë Klair në luftën kundër bio-terrorizmit. Loja është thjeshtë rrënqethëse.

Shkarko lojën për PC EPISODE 1 këtu

Shkarko lojën për PC EPISODE 2 këtu

Total War ATTILA

Attila

Kushtet minimale të PC:

Sistemi operacional: Windows Vista 32bit

Proçesori: Core 2 Duo 3 Ghz

Memorja(Ram): 3 GB

Memorja Hard Drive: 7.7 GB për shkarkim

Karta Grafike : 512 MB

Përshkrimi lojës.
Total War ATTILA është loja e nëntë e nxjerrë nga Sega në 17 Shkurt 2015. Loja strategjike është vazhdimi i lojrave shumë të famshme të mëparëshme. Ndryshe nga seritë e mëparshme hartaq zgjerohet deri në Rusinë e sotme dhe tek pushtimeve e Atilës dhe Hunëve.

Shkarko lojën për PC këtu

Evolve

Evolve Image

Kushtet minimale të PC:

Sistemi operacional: Windows 7 64bit

Proçesori: Core 2 Duo 2.4 Ghz

Memorja(Ram): 2 GB

Memorja Hard Drive: 26,5 GB për shkarkim

Karta Grafike : 1 GB

Përshkrimi lojës.
Evolve është lojë e tipit third-shooter e krijuar nga kompania 2K Games dhe e hedhur në treg në 10 Shkurt 2015 për PC, Ps4 dhe Xbox One. Me mbi 60 cmime te marra, Evolve eshte padyshim loja me e shumepritur e momentit dhe nje nga lojrat me te pelqyera nga kritika. Mundesi të madhe perzgjedhjeje dhe menyra të ndryshme luftimi. Nuk duhet humbur.

Shkarko lojën për PC këtu

Cities XXL

10507124_10153050020132580_6855850846440710270_o

Kushtet minimale të PC:

Sistemi operacional: Windows 7 64bit

Proçesori: Core 2 Duo 2.0 Ghz

Memorja(Ram): 2 GB

Memorja Hard Drive: 5.2 GB për shkarkim

Karta Grafike : 512 GB

Përshkrimi lojës.
Cities XXL është një lojë që përfshin ndërtimin e një qyteti kokë e këmbe dhe është hedhur në treg për PC ne 5 Shkurt 2015. Ndërtoni dhe administroni metropole të vërteta me 47 stile të ndryshme arkitekturore. Mbi 1000 ndërtesa. Manaxhoni lumturinë e qytetarëve. Reflektoni mbi ekologjinë e qytetit tuaj. Me qindra mundësi për të krijuar qytete sa më të personalizuar dhe më të mëdha se në lojrat e mëparshme.

Shkarkoni lojën për PC këtu

Fifa 15

fifa-15-cover-australia

Kushtet minimale të PC:

Sistemi operacional: Windows 7 64bit

Proçesori: Core 2 Quad 2.4 Ghz

Memorja(Ram): 4 GB

Memorja Hard Drive: 15 GB për shkarkim

Karta Grafike : 1 GB

Përshkrimi lojës.
Një tjetër seri e FIFAs e hedhur në treg në 23 Shtator të 2014 për PC dhe Consolat e tjera. Na sjell përsëri ato emocione të futbollit që ne shqiptarët i adhurjmë. Zgjidhni lojtarin apo skuadrën qe ju pëlqeni dhe vazhdoni karrierën tuaj futbollistike. Më në fund vjen tek ne edhe pse me pak vonesë.

Shkarko lojën për PC këtu
Shkarko Crackm V2 këtu
Shkarko lojën për Xbox 360 këtu
Shkarki lojën për Ps3 këtu

Raven’s Cry

Ravens

Kushtet minimale të PC:

Sistemi operacional: Windows Vista 32

Proçesori: Core 2 Quad 2.0 Ghz

Memorja(Ram): 4 GB

Memorja Hard Drive: 15 GB për shkarkim

Karta Grafike : 512 MB

Përshkrimi lojës.
Raven’s Cry është një lojë me aventurë RPG e hedhur në 30 Janar 2015. Loja është shumë e ngjashme me Assassin’s Creed. Ju jeni Kristoferi një pirat që kërkon hakmarrje nëpër ishujt e karaibeve dhe tokat e Atzekëve. Duke filluar nga duelet me shpata dhe betejat e përgjakshme detare është e sigurt se kjo lojë do t’ju bëjë për vete. Zgjidhni me kujdes ekuipazhin detar sepse padyshim do të bëjë diferencë. Oh se desh harrova Kristoferit si pirat nuk do ti mungoi arma më e fortë gremçi…

Shkarko lojën për PC këtu
Shkarko Repack këtu

Life is Strange

Life is Strange

Kushtet minimale të PC:

Sistemi operacional: Windows Vista 32

Proçesori: Core 2 Duo 2.0 Ghz

Memorja(Ram): 2 GB

Memorja Hard Drive: 2 GB për shkarkim

Karta Grafike : 512 MB

Përshkrimi lojës.
Life is Strange është një lojë me aventurë e ndarë në 5 episode. E prodhuar nga Square Enix dhe episodi i pare hidhet në treg me datë 30 Janar 2015. Ndryshe nga shumica e lojrave Life is Strange zgjedh që lojtari në cdo veprim të ndikojë në ngjarjet e lojës. Ju jeni Maksi një fotograf që shpëton shoqen e tij Kloe dhe zbulon se ajo mund të kthehet pas në kohë dhe të ndryshojë të shkuarën. Por ajo që personazhet nuk dinë është se ndryshimi i të shkuarës mund të shkaktojë një të ardhme katastrofike…

Shkarko EPISODIN 1 këtu

Albanian Gamers